Hop til indhold

Seminar målrettet undervisere på ungdomsuddannelser:

Om det nye kernestofpunkt: Holocaust og andre folkedrab: Bliv opdateret på den nyeste forskning og få en masse inspiration til, hvordan du kan arbejde med det nye kernestofpunkt, Holocaust og andre folkedrab. Kurset er tilknyttet til Historielærerforeningens generalforsamling, men er åbent for alle.

Indhold

På kurset er der keynotes-oplæg fra bl.a. Anders Jerichow, Sofie Lene Bak, Solvej Berlau, Therkel Stræde, Wulf Kansteiner og Prof. Doc. Polina Verbytska, der vil holde oplæg om Ukraine. Undervejs vil der være workshops, hvor der fokuseres på, hvordan du konkret kan inddrage Holocaust og andre folkedrab i din historieundervisning.

Dato:

9 + 10. november 2023:

Bemærk!
Der kommer også tilbud om seminarer i  hhv. foråret 2024 og i efteråret 2024. Disse seminarer er under planlægning og siden her opdateres med nyt, når det er klar. 

Seminarerne er gratis (evt. overnatninger koster ekstra). 
Du behøver kun deltage i ét af de mulige seminarer for at få udbytte af kurset.

Udbydes af: 

Historielærerforeningen i samarbejde med projektgruppen bag projektet ”Opkvalificering af undervisere om Holocaust og andre folkedrab” i samarbejde mellem alle landets universiteter og professionshøjskoler

Målgruppe

Undervisere i historiefag på ungdomsuddannelser.

Tid og sted

Torsdag den 9. november, kl. 10.00, til fredag den 10. november 2023, kl. 15.00, Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Østerøvej 121, 5800 Nyborg.

Det er gratis at deltage i den ene eller begge kursusdage, men der er merpris hvis man ønsker at overnatte (se priser under tilmelding).

Tilmeldingslink

Tilmelding - Seminar (9-10 nov.) Holocaust og andre folkedrab

Kontaktpersoner: 

For spørgsmål om tilmelding kontakt Felícia Braga, fb@gl.org 
For spørgsmål om kursets indhold skriv til Amalia Bonné, mail: amalia@historielaerer.dk  

 
Sidst opdateret: 9. april 2023